Framed Her Beauty

By: Princess Ayu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Saturday, 16-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Wedding Ceremony in KL

bersiap kat umah aku kat PJ...
luv da make-up sooo much. thank to k.sheila from S'Flair Bridal
tau2 terus gmbr kat meja mkn je kan..hihi
View all 12 photos...
On Jack's side, we just do simple ceremony just to celebrate friends and family yg tak mampu nak pergi Ipoh jauh2 since minyak yg naik harga ari tu... Majlis menyambut tetamu di KL mmg simple yet meriah and happy tgk friends n family yg dtg memenuhi dewan. Majlis bertempat di Dewan Keramat AU2.

Gambar from my sis lens utk majlis kat kl tak byk sgt since kitorg tade pon majlis bersanding2 ni..just arrive n terus ke meja makan, then potong kek, pastu layan tetamu..tu je... untuk majlis di kl ni, aku la wedding planner nyer...hahaha..plan wedding sendiri boleh? gmbr byk2 kena tunggu photographer kitorg siap edit sume br akan upload new photo.... enjoy!


Saturday, 9-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
My Wedding day - from my sis lens

my friends from UM
while waiting for him..... :)
my hubby is here..eh eh..auntie, not now!
View all 24 photos...
Thank you to all yg dtg majlis kami... muahhh muahh to all.....


Friday, 8-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
My solemnisation day - From my sister lens

the queen of my heart
thanks to my sis
hadiah hntaran frm K. Puteri..beautifully decorated agar2 kering
View all 23 photos...
One year ago, aku plan nak kawin on 08/08/08 as dat date is so special to us. Tp susah betul aku nk ckp dgn parents aku yg aku nak kawin. Even aku tak bgtau diorg pape lg, aku da wat preparation on my own..aku cr butik bj kawin, beli mjlh2 pengantin, call dewan for reservation, plan on wat to give for goodies...n byk lagi la sbnrnye...

Everytime aku balik kg utk ckp nak kawin, mulut berat gile...takut plak kalo parents aku kata, awal lagi..nnti da cukup duit kawin la. aku tak ready nak dgr negative answer..boleh? haha... finally dlm bln 4, 2008 br la aku beranikan diri utk ckp yg aku nak kawin...ayah aku diam je..tak ckp apa. cuak gile la time tu. ishh bg ke tak nih? last2 aku balik kl without any answer from them. aku relek je..tak la plak nangis. esok lusanye mak aku kol ckp yg ayah aku tnya yg aku ni betul2 da fikir msk2 ke...aku ckp aku da besar, n da masanye utk aku settled down...pastu kebetulan minggu tu diorg nak turun kl dan diorg kata da terlanjur tu, nak la jumpa jack... aku pon set time jumpa jack hari ahad kat kedai mamak pelita sebelah klcc...haha...kat situ la first time parents aku jumpa jack... jack plak malu2 je sbb ayah aku ni pendiam tak byk ckp plak tu... last2 b4 balik, ayah aku pesan kat jack, suruh la mak ayah dtg rumah nnti. boleh bincang.......

perjumpaan tu berakhir dgn balik dan semingu dua lps tu, rombongan merisik dr kl pon sampai la ke ipoh... bincang punya bincang, akhirnya termeterai la janji untuk mengikat kasih kitaorg on the date yg aku plan 08/08/08... haha..best gileee..alhamdulillah menjadi jugak...

dan spt yg dijanjikan, pada tarikh keramat itu, kitorg dinikahkan selepas solat isyak di rumah parents aku kat Ipoh dengan bersaksikan org masjid dan semua tetamu yg dtg serta berwalikan ayah aku yg dikasihi. majlis berjalan lancar w/pon ada bbrp perkara blkg tabir yg di luar kawalan (xyah la cite)...

enjoy the pics......................


Saturday, 23-Jun-2007 13:36 Email | Share | | Bookmark
My best friend's wedding

nikah nite
with the bride n bridegroom
the couple..may Allah bless u foreva
View all 5 photos...
My best friend Suzy got married to Eddy last Friday 22/6. We've been friend since we were kids. I'm gonna miss her after this. Dah tak boleh nak hang out together lagi. I'm soooo happy for her though. Yg plg best bila ktorg dtg kenduri dia, dia lgsg tak de gaya nak sopan santun bagai. She just being herself n treat us so well sampaikan rasa bersalah pulak sbb dia sepatutnya be in good manner la kan..kata raja sehari. Gelak dia kalah ktorg tetamu..haha..u really make us laugh, ugie... I'm gonna miss u darl. Wish u happiness forever... luv u..muaahhh



Saturday, 3-Feb-2007 03:44 Email | Share | | Bookmark
Happy birthday dear....

the party..small n simple yet havoc
cutttee nyer dia :D..thanks yayang
 
View all 10 photos...
We had a party last nite... A birthday party for 3 lucky guys..jack, apai n koe... It was last minute planned party, small n simple yet so much fun n laughter...Thanks to my yayang sbn kasik kitaorg tempat tuk wat party ni..Thank yoouuu soooo much and also thanks to my comelll ever sis, Mas, for helping me bakar pizza thanks gals....



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net